نوشته شده توسط : سجاد

فهرست
عنوان                      صفحه
پیشگفتار    ۱
نتایج قانونمند و استاندارد شده    ۵
گزینش و جداسازی سلول    ۳۵
تولید داربست‏های پلیمری: قالب گیری حلال    ۷۲
تولید داربست‏های پلیمری: لایه سازی غشاء    ۸۴
تولید داربست‏های پلیمری: انجماد – خشک سازی    ۱۰۶
تولید داربست‏های پلیمری: اشکال کامپوزیت پلیمر- سرامیک    ۱۲۱
تولید داربست‏های پلیمری: جداسازی فاز    ۱۴۲
تولید داربست‏های پلیمری: پلیمریزاسیون (بسپارش)    ۱۶۲
تولید داربست‏های پلیمری: پردازش اسفنج گازی    ۱۷۶
بر هم کنش‏های سلولی سطح مصنوعی: بیومواد خود مجتمع    ۱۹۲
بر هم کنش‏های سلولی سطح مصنوعی: چسبندگی سلول هدف    ۲۱۶

پیش گفتار

یکی از معضلات بزرگی که علم پزشکی از دیرباز با آن درگیر بوده است، ارائه درمانی قطعی برای بازسازی بافت های از کار افتاده و یا معیوب است. متداول ترین شیوه در درمان این نوع بافت ها، روش سنتی پیوند است که خود مشکلات عدیده ای را به دنبال دارد. از جمله این مشکلات می توان به کمبود عضو اهدائی، هزینه بالا و اثرات جانبی حاصل از پیوند بافت بیگانه Allograft)) که مهمترین آنها همان پس زنی بافت توسط بدن پذیرنده است اشاره کرد. این محدودیت ها دانشمندان را بر آن داشت تا راه حلی مناسب برای این معضل بیابند.

   مهندسی بافت با عمر حدوده ۱ ساله خود روشی نوید بخش در تولید گزینه های بیولوژیکی برای کاشتنی ها (Implants) و پروتزها ارائه کرده و وعده بزرگ تهیه اندام های کاملاً عملیاتی برای رفع مشکل کمبود عضو اهدائی را می دهد. اهداف مهندسی بافت فراهم سازی اندام های کارآمد یا جایگزین های قسمتی از بافت برای بیمارانی با ضعف یا از کارافتادگی اندام و یا بیماری های حاد است که این امر با استفاده از روش‌های درمانی متنوع اندام مصنوعی- زیستی تحقق می یابد. بنا به تعریف، مهندسی بافت رشته ای است که از ترکیب  علم بیولوژی مواد و علم مهندسی یا به عبارتی Biotech جهت بیان ارتباطات ساختاری بافت های فیزیولوژیکی و طبیعی پستانداران در راستای توسعه روش های نوین ترمیم بافت و جایگزین سازی بافت، توسعه یافته است.

 

دانلود فایل

 



:: موضوعات مرتبط: دانستنی های کودکان , ,
:: برچسب‌ها: ساخت داربست های مهندسی , داربست , مهندسی بافت ,
:: بازدید از این مطلب : 460
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 6 فروردين 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سجاد
انتخاب اسم برای فرزندتان یکی از هیجان انگیزترین فعالیت ها قبل از تولد نوزاد است. از این گذشته یکی از مهمترین تصمیمات شما هم هست. عوامل زیادی در این تصمیم نقش دارند .
۱) اسمی که انتخاب می کنید باید یک مفهوم ذهنی مثبت با خود شما داشته باشد. همچنین باید پرمفهوم باشد. اسم اولین تاثیر هر فرد روی مخاطب است. باید به این فکر کنید که فرزندتان این اسم را نه فقط در کودکی و در زمین بازی بلکه در بزرگسالی هم استفاده خواهد کرد.
2) ریتم و آهنگ اسم کوچک باید با نام خانوادگی بخواند. به طور کلی، تعداد سیلاب های اسم کوچک نباید به اندازه تعداد سیلاب های نام خانوادگی باشد. برای اینکه ببینید اسمی که انتخاب می کنید با نام خانوادگی فرزندتان هم خوانی دارد، نام و نام خانوادگی را چندین بار پشت هم تکرار کنید.
3) چند حرف اول اسم نباید ناخوشایند باشد.
4) تلفظ اسم را به دقت چک کنید. اگر از یک تلفظ غیرمعمول استفاده کنید، آنوقت فرزندتان باید تا آخر عمر تلفظ شما را درست کند.
5) نام یکی از دوستان و افراد خانواده که برایتان قابل احترام است را انتخاب کنید.
6) برای خلق یک اسم جدید چند اسم را با هم ترکیب کنید. می توانید با کنار هم گذاشتن دو اسم یک اسم جدید خلق کنید.
7) نام های مستعار یا اسم های خودمانی که با آن اسم ساخته می شود را پیدا کنید. ممکن است دوست داشته باشید اسمی انتخاب کنید که نام های مستعار زیادی از روی آن ساخته شود. این باعث می شود فرزندتان وقتی بزرگتر شد، کنترل بیشتری روی اسم خود پیدا کند.
8) اسم را تمرین کنید و ببینید چه حسی به شما می دهد. یکی از دوستان نزدیکتان را بارها به طرق مختلف با این اسم صدا کنید. در آینده مجبور خواهید بود هزاران هزار بار این اسم را به صورت های مختلف صدا کنید، با زمزمه وقتی بچه خواب است یا با فریاد وقتی او را برای شام صدا می کنید.
9) اسم های دو قسمتی فرصت خوبی برای شماست. می توانید اسم یکی از بزرگان را برای احترام با اسم دلخواه خودتان ترکیب کنید. یا اگر با همسرتان توافق ندارید هر دو اسم مورد علاقه تان را در صورت امکان به هم بچسبانید.
10) از افزونگی حروف بین اسم ها خودداری کنید. گاهی اوقات وقتی نام کوچک و نام خانوادگی با یک حرف شروع می شوند با هم همخوانی پیدا نمی کنند. یا اگر نام خانوادگی باحرف صدادار تمام می شود، نام کوچک نباید اینطور باشد. همینطور حرف آخر اسم کوچک نباید با حرف اول نام خانوادگی یکسان باشد یا همخوانی نداشته باشد.
منابع زیادی برای انتخاب اسم وجود دارد، هم به صورت کتاب و هم به صورت برنامه های کامپیوتری. می توانید اسم فرزندتان را از اسم افراد معروف انتخاب کنید.
نکته آخر: اگر اسمی که انتخاب کرده اید با نکته هایی که در بالا ذکر کردیم تناقض دارد اما به هر حال آن را دوست دارید، هیچ اشکالی ندارد. همان اسم را انتخاب کنید. یادتان باشد مهمترین مسئله این است که خودتان آن اسم را دوست داشته باشید.
 


:: موضوعات مرتبط: دانستنی های کودکان , ,
:: بازدید از این مطلب : 364
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 25 اسفند 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سجاد
دختر 2 ساله ام جدیداً لجباز شده است

دختری 2 سال و 2 ماهه دارم که نسبتا از هوش خوبی برخوردار است ولی متأسفانه جدیدا لجباز شده است گاهی خود را می زند ویا سرش را به دیوار و زمین می کوبد یا من و برخی نزدیکان را میزند مثل دایی خود را می خواستم بدانم علت چیست و چه گونه باید برخورد کنم تا این کار از سرش بیافتد. بعضی می گویند عصبی است ومن از این سخن بسیار ناراحت می شوم. با تشکر
پاسخ : با سلام........

دوست عزیز کودکان از سنین حدود 2 سالگی به مرحله ای از رشد پا می گذارند که منفی گرایی نام دارد. در این مرحله کودک لجباز شده و همیشه تمایل دارد خلاف آنچه را اطرافیان می خواهند عمل کند. علائمی از پرخاشگری و عصبانیت را یاد می گیرد و ... . شما باید سعی کنید اولاً خونسردی خود را حفظ کنید و زمینه را برای تکرار این اعمال در او فراهم نکنید. در این مواقع با پیش کشیدن زمینه های حواس پرتی و جذابیت در موضوع های دیگر از کوبیدن سر او به دیوار جلوگیری کنید. از امرو نهی های مستقیم و متوالی خودداری کنید. مخالفت های خود را با دلایل قابل فهم برای کودک و به لحنی کودکانه مطرح کنید. گاهی نیز از بازی برای این امر کمک بگیرید. از تنبیه بدنی اکیداً بپرهیزید چراکه لجبازی را تشدید می کند.
حتی الامکان از هرگونه عاملی که باعث ایجاد اینگونه حساسیت در او شده و رفتارهای خودزنی را تحریک می کند ممانعت کنید تا این عادت در او از بین برود.

 

پایگاه فرهنگی هنری تکناز



:: موضوعات مرتبط: دانستنی های کودکان , ,
:: بازدید از این مطلب : 414
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 25 اسفند 1392 | نظرات ()

صفحه قبل 1 صفحه بعد